Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın çıkış bapları, bir binadan yahut tesisden yangın esnasında güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapılardır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Olası bir felaketle karşıtlaşıldığında gestaltda kâin insanoğluın hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi derunin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangına dayanıklı bapların sundurma kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mesabe ahşap bapnın yasak olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını varlıkımızın önemli bir parçkakımı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Ivedi çıkış bapları binadaki koridorlar, merdiven ve hariçya doğrudan erişimi olan başka noktalar kabilinden önemli alanlara yerleştirebilir. Hane yahut işlemyerlerinin evgin çıkış kapısı muhtevain çeşitli dizayn Yangın Merdiveni Kapısı ve inşaat yapı kurallarına uymak gerekir. Müstacel çıkış kapıları mesken yahut davranışyerinin kalıcı bir parçbeyıdır.

önemli ögönen haiz bu konuda kapı arayan azraillar adi kapı sattığını sav eden kişilerle muhaliflaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yoksul Yangın Kapısı Fiyatları olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da bariyer olamayacaktır.

Yangın çıkış kapıları her ahit necip, erişilebilir ve dobra aydınlatılmış olmalıdır. üste, bu bapların hizmetı ve manzum olarak sınav edilmeleri gereklidir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın derneşik testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müteallik taharri geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli yavuz ise buna rabıtalı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder artışını getirmektedir.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar aksiyonlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında yangın kapısı kullanılamaz ve insanlar sineeride çevrilmiş kalabilir.

Bapnın bediiyat bünyesı ve rağbet edilen aksesuarların tasarrufı fiyatı dolaysız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page